9027 Győr, Martin u. 1. | 06 96 / 622-600

 

1. Regisztráció

Meghirdetett álláslehetőségeinkre vagy általános adatbázisunkba is jelentkezhet, amelyhez csak regisztrálnia kell karrieroldalunkon. Sikeres regisztrációját követően e-mail-ben küldünk egy megerősítő linket, melyre kattintva regisztrációját érvényesítheti.

Amennyiben nem kapja meg automatikus üzenetünket, kérjük ellenőrizze regisztrációját és győződjön meg róla, hogy helyesen adta meg e-mail címét. Amennyiben nem lát eltérést, a kapcsolati menüpontban jelezze a problémáját.

2. Űrlap kitöltése

Kérjük, regisztrációja során minél részletesebben, pontosabban töltse ki adatait! A megadott adatokat a későbbiek folyamán - e-mail címével, jelszavával történő bejelentkezést követően - bármikor módosíthatja. Amennyiben elfelejtette jelszavát, kérjük, vegye igénybe a jelszó emlékeztető funkciót.

3. Önéletrajz feltöltése/csatolása

Regisztrációja során lehetősége van felületünkön kitölteni önéletrajzát, illetve különböző, pályázatához kapcsolódó dokumentumokat (pl.: bizonyítványok, motivációs levél) csatolni, melyeket hasonlóan a megadott adataihoz, bármikor módosíthat.

Kérjük, magyar nyelvű szakmai önéletrajzát minden esetben töltse fel.

4. Jelentkezés állásajánlatra

Az „Állásajánlatok” menüpontban tájékozódhat nyitott álláslehetőségeinkről. Az álláslehetőségek neve mellett láthatja, hogy melyik telephelyünkre és milyen végzettséggel keresünk jelölteket.Az oldalon lehetősége van azonnal jelentkezni a meghirdetett pozícióra, és akár további állásajánlatokra is pályázhat!

5. A folyamat nyomon követése

A felhasználói fiókjában tájékozódni tud beadott pályázatának feldolgozási állapota felől. Ha pályázatának státusza változik, automatikusan e-mail értesítést is kapni fog.